Lillördag varje dag!

Vet att jag inte varit fullt så trogen bloggen på sistone men jag kommer aldrig riktigt igång, förlåt! :$ Ur mitt djupaste hjärta, som jag sa till Camilla ö, HAHHAA, "Har man två hjärtan?"

Firade min födelsedag i Frövi i fredags med familjen<3 och lördag hade vi gäster, sen på kvällen fick jag skjuts hem av käre far och därefter blev det fest, vi var överallt och ingenstans kändes det som?
Kvällen började här och slutade i cykelförrådet, hahaha.. Madde & Camilla Ö ` v ´
Igår (söndag) var jag på julskyltning med Inga o Stig, efter det åkte vi till Kga på adventsgudstjänst, sen bärde det av hem. Då kom Camilla Ö och vi drog och åt pizza då vi inte ätit på hela dagen, mötte upp David och sen såg vi Paranormal acitivity (jag har sett den tre grr) men camilla hade aldrig sett den, så vi satt här och var rädda ihop :D Efter det kom Jesper!

Idag var jag hemma pga sömbrist och illamående, sov till 14.30, myspys faktiskt :$ Dock alltid trevligare att sova med någon. Tur att Camilla Ö låg och snarkade bredvid mig då (a' Sötnos!

Har precis skrivit klart replikerna till cabarén på torsdag, är så nervös så det inte är möjligt nästan. Men det är så det ska vara har jag hört! Man gör alltid bättre ifrån sig, i alla fall i danssammanhang ;$
Repetioner hela dagen @ onsdag, i'm excited!

Ha det gött ;)

CIAO






Mina tre STORA laster!



Oroande!

Vi hade en diskussion igår precis innan matten började. Den handlade om huruvida svininfluensavaccinet är tillförlitligt eller ej, och två av dem säger att det är en kvinna nån helt annanstans som blev förlamad och bara kan gå bakifrån. Visst, okej, i belive you, det har ju stått på varenda tidning - men VAD ÄR MINST RISKFYLLT? Dock inget illa ment mot er alls, för som sagt, man tycker olika and i love the both av you :) <3 Vi har tre stycken dödsfall i svininfluensan idag, TRE stycken, det är mycket, för en influensa. Jag tänker vaccinera mig. Sen om jag får massa biverkningar, ja då är jag ju inte ensam om att ha dem i alla fall!

Idag är förresten en bra dag, till slut.. Älskar dig pappa <3 Vi är världens dreamteam!
Klockan sex ska jag, jonte och papi åka och handla mat i Karlskoga, för jag har verkligen ingenting kvar i kylskåpet :s Blir lax, kyckling, sallad, knäckebröd, nyttigt men gott! Ha en fortsätt bra dag, 'til we meet again ;)


RSS 2.0