Skisser för sommaren



En låt som stått mig varmt om hjärtat heeela sommaren lång!

Kvällsmys!

Åt skilda rätter till fångarna på fortet, Barn VS Föräldrar. Jag trodde självklart på barnen och ve och häpna, de vann! (a)

Är faktiskt lite småglad över faktumet att hösten är på ingång, trots att jag älskar sommaren. Det är så mysig stämning på nåt sätt. Och vem älskar inte höst & vintermodet? I dessa tider måste man ju ha ännu mer kläder på sig, vilket är en fin ursäkt till att man måste iväg och shoppa, hihi.

Pappa flyttade till ny lägenhet idag så hoppas det gick bra för honom att flytta. :)

Lite bilder innan jag tackar för mig för ikväll:


Jag och älskling på Gröna lund



Älskling när han rullar cigg


Jag på skärtorsdagen i år, när det vankades roligheter

Sjuklingen..

Har varit hemma både igår och idag, jag kan verkligen inte gå till skolan, inte som det ser ut nu. Jag har inte ont i halsen, men det roliga är att jag är 10 grr så hes som Brooke i One tree hill och jag menar, vem har undankommit hur jävla hes hon är? Jag hostar hela tiden och är svintäppt, särskilt på kvällen och morgonen. Febern kommer dock och går så vi får se hur länge det håller i sig.  Älskling är också sjuk så vi är hemma och är sjuklingar ihop :( <3

Det jobbigaste är att mina halsmandlar är så pass stora nu att jag inte kan svälja, usch =( Så ska gå till vårdcentralen imorgon och ta halsprov så får vi se om det blir operation eller ej. Om det blir operation innebär det att vara hemma 2 veckor, inte prata på 1 vecka då stygnen kan gå sönder och bara äta flytande i 2 veckor.. Men vi får hoppas på det bästa!

Patriks farmor var över med halstabletter & frukt förut i alla fall, så gullig är hon. Har också kollat på Vampires suck och jag är förvånad över att säga det men, den var dyngbra! :$ (Sorry alla Twilight-fans, inkl mig själv..)

Puss & kram, skumbanan.


Bild från: weheartit.com

Gratis skraplotter

www.skraplotter.com har ett mycket fint erbjudande. Om man bloggar om samtt länkar deras hemsida får man då två trisslotter hemskickade till en, enligt mig är det ett kanonerbjudande då de får reklam och mer cred samtidigt som jag kanske vinner en slant?! Håll tummarna för mig, people!!!


Kräftkväll med Da vinci-koden som underhållning!

Andra gången jag åt kräftor i mitt liv, and i kind of enjoy it vill jag ju lova! Kan inte bli fel när man dessutom tittar på Da vinci-koden på 6an, underbart bra och spännande film! Mina fingrar luktar fortfarande dill trots att jag tvättat dem tre gånger, äckligt..

Patrik står & diskar då han inte kunde se på skiten, som han så väl uttryckte det. Rätt glad över det eftersom jag skulle ha diskat imorgon istället men nu blev det ju inte av, fniss. :$

Kanske ska passa på att packa lite inför "resan" imorgon? Vet ju ej hur lång tid jag har på mig imorgon att göra det innan bussen går.

Nu ska jag pussas med min älskling.

Puss & kram, skumbanan!




26 augusti 2010

Idag har varit en bra dag! Ni vet en sån där glad när man är glad och sprallig över i princip allt? Idag är en sån dag.

Älskling är iväg & tränar på gymmet just nu och jag har gjort klart en uppgift i religionen, applåder! Skulle ju som sagt sluta röka men se hur det gick med det.. För många rökte i skolan, suget blev för stort..

Imorgon åker vi som sagt till min kära moder efter skolan och det ser jag verkligen fram emot. Ska grilla, spela wii, åka till marieberg och så vidare - fin helg med andra ord.


En bild tagen i våras på en väldigt fin dag.


Min alldeles egna Patrik. Mitt hjärta. <3

28 och en halv timme!





Har varit rökfri i 28 och en halv timme nu, både jag & älskling. Förra gången sket det sig totalt så är riktigt stolt över oss båda, detta är verkligen ett stort steg för mig. Visst skulle jag så gärna vilja ha en god underbar fantastisk otroligt CIGG just nu, men samtidigt är min stolthet över detta viktigare än suget!

Kaffe, ogjorda chokladbollar & luftgitarr!

Tillbaka återigen, har inte haft tid eller lust att blogga (samt att min kära pojkvän Patrik totalt hatar allt som har med bloggar att göra!).

Just nu är jag, älskling, Rådis, Sanna & Mikaela här. Vi gör ingenting speciellt just nu förutom att Patrik & Rådis uppenbarligen ska starta en blogg om någonting med blåvalar och badkar, who knows what they're gonna do next..

Gick & la mig 5.00 i morse så blev ingen skola, kände mig allmänt risig dessutom. Imorgon börjar jag däremot 15.15 och har Naturkunskap B, rätt skönt med en enda lektion på torsdagar faktiskt.

Besök till mammis inväntar på fredag! Jag, Jonte & Älskling beger oss till mer västliga koordinater och kommer hem söndag kväll.

Puss & kram, skumbanan!


Älskar dig Patrik ` v ´

RSS 2.0