22 februari 2011

I lördags var vi ute för att fira älskling som fyllde 19. Det var superkul - goda drinkar, bra musik och bra folk! Förfestade här först och Therese (Patriks goa syster) rota efter nåt snyggt att låna av mig till kvällen, till slut hittade hon nåt bra! Jag, älskling, Therese, Satta & Mika åkte med pappa in och med Mikas mamma hem, plus en extraresenär, haha..

I söndags gjorde vi inte alls mycket förutom att allihop beställde pizza och käkade (jag tog förstås sallad, mycket godare!) och så kollade jag och älskling på Big brother på kvällen - kommer bli intressant att se hur det artar sig. Blev dock besviken på folket? Visst, kul med en transexuell och ett par med i huset i år men för mycket "old people" för ett sådant program enligt mig.

Sandra hörde av sig för en stund sen och frågade om jag vill komma till henne ikväll med de andra tjejerna i klassen och umgås, skoj skoj! Hon bor i lägenheten nedanför mina svärföräldrar så ska nog passa på att ringa på där en sväng innan kanske!

Har lite beslutsångest om vi ska åka till mamma på torsdag. Mitt busskort är sönder, får inte pengar först på fredag och vet inte riktigt vad helgen eventuellt bjuder på - det som är det svåra.. Oftast när man åker nånstans så händer det massa kul, just bara för att man inte är hemma..

Jaja, ska fortsätta kolla på Gossip girl en sväng.
Hejsvejs!

16 februari 2011

Har varit magsjuk sen i söndags natt, inte kul. Men idag har jag inte spytt och mår prima, så himla glad för det! Har handlat lite idag samt besökt apoteket för att äntligen få tag i de där jädra mini-pillrerna som de inte fått in sista gången jag var där.. Lättnad!

Imorgon ska jag till skolan och på fredag tar vi lov, så otroligt skönt! Det ska pluggas, festas, umgås och hälsa på mamma och syster - längtar!!!

Har beställt en jacka med päls i kragen, några väggdekorer(?) att ha i nya lägenheten (en vacker 2a, vindsvåning) samt lite smink. Blir nog bra :)

Hejsvejs!

P.S Kom hem nu älskling, saknar dig.






11 februari 2011

Veckorna går så otroligt fort, det var ju jul nyss? Läskigt, men ändå skönt - så att man slipper stå ut med vintern allt för länge. Förr älskade jag vintern, men jag tycker den är framme alldeles för lång tid :O Skärpning, vädergudarna ;) :$

Tog helga tidigare än planerat, kunde inte sova inatt, har problem med det ganska ofta..
Har ätit frukost, pluggat, lyssnat på musik, kollar från och till på nya filmen Burlesque med Christina Aguilera just nu, fått älsklings födelsedagspresent i brevlådan, ASFIN!
Är så glad att det är helg, älskar det. Festa i helgen blir det med - förmodligen ikväll OCH imorgon, inte blivit så mycket fest på senare tid så det är bara kul att det händer litte!

Spenderade halva natten med att välja bilder som inspirerar mig;

All pics from weheartit.com




7 februari 2011

Ska köpa ny bloggdesign tänkte jag, är ganska trött på den jag har nu och jag är lite sugen på en ny!

Skolan idag var okej, finns inte så mycket att skriva om den förutom att jag är så himla glad över att jag har min älskade Patrik där, han är bäst. Älskar dig hjärtat. Sen dessutom kan jag knappt fatta att det bara är några månader kvar till studenten. Känns helt overkligt, underbart, fantastiskt. Kommer inte bli ett dugg ledsen tror jag. Visst, klart man kommer bli lite sorgsen över att man måste lämna alla goa & fina i klassen men samtidigt, det är ju nu livet börjar - PÅ RIKTIGT! Vi har sagt upp denna lägenhet nu, så 30 april flyttar vi ut till vår nya fina tvåa - längtar som sjutton! Ska bli underbart att få fixa i ordning från början med min babe ` v ´ I sommar blir det jobba, jobba och återigen jobba. Lutar åt äldrevården/IKEA, förhoppningsvis får jag det sistnämnda :) I höst ska jag plugga, wiiiihaaa! Känns skönt att veta vad man vill göra. Inte så många som vet det, därför det känns skönt.

Tänkte shoppa lite på H&M, Nelly och Asos nu - behöver lite nytt och det är ju lagom bra priser!

Hejsvejs :)



1 februari 2011

Har inte uppdaterat på ett par dagar nu igen, dåligt av mig ;) Har haft ganska fullt upp faktiskt, mycket här hemma som behövs göras - åh vad skönt det vore att bo hemma igen på ett sätt, få mat på bordet utan att behöva röra en fena (okej, jag skulle självklart hjälpa till men ändå) och att endast ha ett rum att städa och ibland kanske dammsuga vardagsrummet ibland, avundsjuk på alla som bor hemma, haha.

Igår så fyllde Satta 21 år så vi beställde pizza från onlinepizza.se - asbra hemsida där man kan "baka sin egen pizza" genom att bara klicka i det man vill ha och när restaurangen (i detta fall nya vulkan här i Degerfors) bekräftat ordern så står det exakt när pizzorna kommer hem till en, och tiden stämde precis. Eloge till den idén måste jag säga!
Efter en stund så fikade vi, Mikaela hade köpt fika för 75 spänn - lite tårta, kakor osv så vi fikade & drack kaffe, görmysigt! Idag fyller vår Dennis 19 år, tänker på dig vännen - hoppas din födelsedag blev bra ändå. <3

Ska träna Aerobic express nu, bli av med lite onödiga kalorier :D








RSS 2.0