Lördag - as we like it!

Ikväll blir det att dra till Pierre och kolla melodifestivalen med han, Lovisa, Camilla & Jossan! Äta god mat och sjunga singstar står också på schemat (a) As we like it ;)

Och om Camilla Ö ser det här så ska du ringa mig, så kanske vi kan hitta på något EFTER jag varit hos Pierris (a)

Imorgon ska det firas, då det är alla <3 dag, supermysigt! Vi tjejor ska hyra film, äta gott och bara chilla, blir nog kanoners :D Eftersom vi beställde Pink-biljetterna igår så har ingen råd att gå på bio så vi skippade det (a)

Ha en fin kväll allihopa!

Puss & kram skumbanan, på alla goa & glada :)


Look at this photograph, everytime I do it makes me laugh.. (8)

Idag hade vi både geografiprov samt redovisning om vårt arbete inför Valet 2010. Gick kanonbra på båda delarna kändes det som! Sjukt stolt över mig själv faktiskt, kändes liksom att det gick bra för en gång skull (a)

När jag kom hem förut (runt två?) så började jag storstäda hela lägenheten, samt möblera om lite i köket (flyttade köksbordet och ställde det annorlunda) så känner mig riktigt duktig! Däckade framför One tree hill dock och sov i en timme och vaknade 18.00, då blev jag svinrädd och trodde att jag sovit till klockan 18.00 imorgon och missat skolan.. Kunde verkligen inte uppfatta situationen :$

Ska hoppa i säng nu alldeles strax (börjar tio över tio imorgon och har två lektioner så slutar typ ett) och lägga mig och läsa lite, så mysigt, avslappnande också :)

Skojar inte när jag säger att jag hittat ÄNNU MER bra musik till min spotify-lista, den är verkligen legendarisk!!!

Puss & kram, skumbanan på alla goa & glada! Sov gott.


Wednesday and i'm in love (8)

Denna dagen har varit, knasig? Konstig? Allmänt cp? Typ. Bråk första lektion, släng i dörrar och fula ord m.m. och för en gång skull var jag INTE inblandad (a) Som tur är blev det lite bättre till slut!

Jag & jossan hade det väldigt trevligt inne på sista lektionen (som också var FRIVILLIG, AMBITIÖSA OR WHAT?) och vi fattade ingenting av vad Rickard sa eftersom Jossan var upptagen med att skratta åt eller med mig.. (a) :D

Lagade en jättegod laxgryta med morötter, rödlök och lite sånt gott i med ris, så har smaskat i mig det på typ en sekund, mumselimumsmums!

Nu tänkte jag plugga lite geografi, har faktiskt inte börjat än ;$
Andra avenyn på svt1 21.00 - DONT MISS IT!

Puss & kram, skumbanan på alla goa & glada :)


Ge mig sommar


I love weekends!

I lördags blev det jag och Milla som ruleeed the world typ! Nej men, kort och gott - Fest här med trevligt folk, vilket var mycket uppskattat (a) Sanning och konsekvens-spelet användes flitigt osv, riktigt kul :D

I söndags gick jag och ... upp rätt sent och så åt vi frukost och sådär, sen kom Milla hit efter ett tag, och då gick vi och åt på Mem&zin, sen kollade vi Saw VI och The ring, vilket var ett snedsteg då jag verkligen inte kunde sova då sen .. ;$

Idag var jag inte i skolan då jag spydde i morse och var rädd att det var vinterkräksjukan, vilket det inte var utan förmodigen alkoholen som spökade.. Har pluggat massa geografi idag så känns skönt att ha lite försprång :)

Måste passa på att klaga på tv på måndagar och tisdagar! Ons-fre är kanoners, men mån-tis är sämst.. Där rök min kvällsunderhållning =(

Aja, nog med babbling för ikväll tror jag.

Puss & kram skumbanan, på alla goa & glada :)


Knasig bild ;$ vet inte riktigt vad jag gör..

Wiiiiihu!

Igår var jag, Jossan, Pierre, Camilla & Jennifer hos Lovisa och åt tacos, spelade sms-roulette (sry fokes för konstiga sms ;$) och spelade sällskapsspel, körde "jag har aldrig" och lite sånt, superkul i alla fall! Helgalen kväll :D Tack Lovisa för god mat, och för att vi fick vara hos dig! :)

Emelie (syrran) har sovit här och vi har precis varit och handlat på Pekås, mat är alldeles för överskattat, och dyrt :s Mamma och de är i huset i Svartå och städar och de sover hos agneta med familj och emelie fick inte plats, därför sov hon här :)

Ska laga mat nu, blir nog till att göra en köttfärspaj eller morotspaj!

Puss och kram skumbanan :)



Nu har jag varit..

Nu har jag varit KÄR i en vecka, inte vetat om det innan.. Känns lite tufft faktiskt, inte för att den personen har en aning om det, men det är ju finfint, då kan jag titta i smyg utan att den har en aning.. Dock tror jag att jag avslöjade mig, i förrgår? :$ Pinsamt! Smartis du är charlotte - Jo tack, jag vet. (Och nu har jag börjat prata med mig själv också? Får börja på bup igen tror jag.. :D)

& för er som undrar varför jag skriver så extremt konstiga saker så är det för att jag tänker skriva ner ALLT jag tänker och känner här, och så kan jag titta tillbaka om några år :) So don't complain ;)


Sömn-testet, tralala!

- Vad har du på dig när du sover? Trosor.. ;)
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) Kan inte somna på ett annat sätt än att ligga på rygg med armarna längs sidorna. Sked om man sover med någon (a)
- Hur många kuddar har du i sängen? Fyra :)
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Det beror helt på om det var en dröm som är "värd" att komma ihåg, för då ligger jag och tänker på den precis när jag vaknar och sen när jag går upp, så då kommer jag ihåg den ;$
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Ja..


Min gosiga säng!

Torsdag 4/2-10

Idag är en glad dag! En sån där dag då man känner att allt går bra och man kan vara sig själv, superskönt att dessa dagar kommer ofta, annars skulle jag nog dö av tristess och ångest.. (a)

Hemma ifrån skolan nu, hade två lektioner idag, särskilt mysigt i cafeterian idag! De har gjort det värsta bra där, mycket mer "utbud" (man säger så Jossan ;$) och sådär.

17.00-21.00 ska jag ner till tvättstugan och tvätta järnet!!! Min tvättunna är överfull :s Har inte funnits tvättid på säkert två veckor så det behövs verkligen nu. In med alla kläder i rosa&röd, mörkt och vitt-kategorierna, sen ner efter 40 minuter igen och hänga upp det i torkskåpet, sen ner och hämta kläderna samt vika dem, vilket hektiskt liv ;)

IMORGON ÄR DET FREDAG! Tiden går så extremt fort ;O ;$ Skönt med helg i alla fall kan jag ju lova (a)

Puss & kram, skumbanan.


Hemma!

Karlskoga med Madde var supermysigt! Kollade på skor i lite olika affärer och till slut hittade Madde ett par supersnygga svarta, var det fred perry eller lacoste? ;$ Efter det fikade vi på "som hemma", det var supergott och det snackades friskt om det ena och det andra.. (a) Det enda minuset med Som hemma var att man känner sig så centrerad på nåt sätt.

Efter det blev det H&M, partaj & Lindex. Madde köpte alla hjärtans dag-kort åt sin pojkvän Victor och jag köpte gråa denimjeanstights, blommiga örhängen och orange nagellack på Lindex! Awesome :D

Nu lyssnar jag på musik och tuggar tuggummi, om nån ville veta (a'

Puss på alla goa & glada :)


Onsdag 3/2-10

Idag skulle jag haft teater istället för friluftsdag, men vädret tillät inte, utan snön bara vräkte ner, vilket får mig att VÄGRA att gå ut i huvud taget ;$ Förhoppningsvis har det blivit bättre när Madde slutar då hon&jag ska in till Karlskoga och shoppa litte, vilket blir runt tvåtiden!

Eftersom jag har tillfälle att klaga just nu så tänker jag göra det! Jag HATAR TV efter 11.30, finns absolut ingenting att se. Det suger, rent ut sagt. TV4, kanal5, TV3, ser ni det här, SKÄRP ER!

Lagade i alla fall världens godaste omelett förut, med bacon och champinjoner i bland annat, smarrigt smarrigt ;)

Nu ska jag fortsätta plugga geografi - marken vi lever av, för det är såååå kul. (Visst känner man sarkasmen i luften?)

Lite nya kort! (a)


Bild tagen av Lovisa igår! ;$ De två under är tagna idag! Jag, samt en smygbild på min lägenhet (a'


Minnen.. 7/8/9a1 - föralltid i mitt hjärta!

http://www.youtube.com/watch?v=HFXzRoLwy1s

Trevlig dag!

Usch, idag har det verkligen snöat. Vill inte vara negativ då jag vet att Sverige behöver sånt här vinterväder, men ändå, plogbilarna hann inte med och bilar samt lastbilar fastnade och man blev blöt och trillade och ja, tjofadderittanräj! :$

Gick till skolan så jag hann till idrotten i alla fall. Det snöade för mycket innan dess (a) Går ifrån 8.10 - 16.30 på måndagar vilket enligt min mening är alldeles för länge, fast har nog blivit rätt bortskämd med ett rätt så annars vackert schema :$ haha

Åkte till Karlskoga med Camilla, Jossan, Pierre & Fredrik efter teatern. Fixade camillas mobil, åt på Viking's och lite sånt mysigt. Följde med Jossan till Kronis efter det och handlade lite smått och gott!

Nu tittar jag på 13 snart 30 och hjälper Jennifer med att få igång hennes blogg, hon fattar inget. Lugnt dock, been there done that! :D

Puss & godnatt!


RSS 2.0