Torsdag 25/11-10 Utlandsresan juni-11

Hit ska vi åka den 12 juni nästa år. Bestämdes igår och idag bokas det, F*CKING AWESOME! Vårt hotell i Turkiet utanför Kusadasi har en jättestor vattenpark med 28 vattenrutschbanor, 22 olika pooler (syns på bilden), fitnesscenter, innesimbassäng, internetcafé, bastu, turkisk bastu, skönhetsbehandlingar, olika restauranger, disco, 0 m från stranden, bowlinghall och mer därtill. Vi har också all inclusive och fria drinkar och hur mycket mat vi vill på de fem olika restauranger som finns på hotellet. Resan bokar vi på www.nazar.se som är en resesida för lyxsemestrar! Åh vad jag längtar, wihu wihu wihu!!!

Bilder lånade av www.nazar.se


















Torsdag 25/11-10

Åh, det var så kul igår för att jag var så sjukt sugen på Cola, ni vet när man verkligen verkligen vill ha något? Och när jag hoppar in i Björns bil så står en platta Cola där, till mig & Patrik. Dåligt överraskad jag blev, haha.. Sitter och sveper en nu, så himla gott :$


Torsdag 25/11-10

Igår var jag i Karlskoga efter skolan med älskling, Satta & Björn. Handlade lite saker till på lördag :) Klockan halv åtta drog vi ner till gymmet och tränade till nio, asgött!

Idag har jag bara en lektion; 15.15 natur, så innan dess ska jag göra i ordning mig och så kommer Patrik och Björn och hämtar upp mig o så ska vi äta ute nånstans (de är och tränar just nu), MUMS!

På lördag fyller jag 18, awesome awesome awesome, längtar!!!!!!!!




Mitt hjärta <3




Söndag 21/11-10

Snart händer det, SOM JAG LÄNGTAT.. Och snart så, då sjutton haha! Jag blir vuxen, spännande spännande ;)

I fredags så var jag, Nathalie och Therese inne i Örebro och tittade på min älskling när han & hans lag spelade skolmästerskap i Amerikansk fotboll, de vann och Patrik blev utnämnd till "Matchens spelare" näst sista matchen - Stolt flickvän, stolt flickvän. Det var superkul trots kylan och i sommar så ska älskling spela med seniorerna troligtvis! (Nämnde jag förresten att jag är en stolt flickvän?) Väl hemma runt ett? så kom Mika upp & vi packade och därefter drog vi vidare till Kristinehamn, till Tom. Kollade på film och umgicks, sov över där och hade det allmänt bra! Drog hem sent på kvällen och idag har vi bara chillat hela dagen, mötte Diana härnere som kom med lite pengar till frukostvaror och då kom hon på att vi skulle åka till McDonalds så då gjorde vi det, gött och mysigt att ses! Skola imorgon och är lite förväntansfull hur det kommer att bli imorgon, händelserikt troligtvis.

Om tjugo minuter ska jag och Puttenicklas titta på Beck på 4an, länge sen jag såg just den filmen så det ska bli mysigt att bara ligga i sängen med min älskling & koppla av.

Förväntansfull till studenten, ska bli så skönt och så kul att äntligen känna att det är över. Känner inte att det kommer bli så sorgligt, de man verkligen tycker om har man kvar oavsett om man fortfarande går i skolan eller ej. Endast tre, fyra dagar efter studenten åker jag, älskling, Mamma, Peter, Emelie, Jonte, Pernilla, Micke, Rebecca, Eva och Filip till Turkiet - med ultra all inclusive, awesome! Förhoppningsvis klaffar allt så pass bra så att vi fixat ny lägenhet redan i maj, hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag gå till älskling som ligger och väntar på mig. <3




Torsdag 18/11-10

Patrik kom hem från skolan för en stund sen, hittills har han duschat och vi har dampat sönder som vanligt, han är så gosig! :)

Ska bege oss ner till Coop snart och köpa cigg & därefter ska vi till Vallakyrkan som jag nämnde igår. Ikväll blir det filmkväll med mina goa vänner!




Onsdag 17/11-10

Snart fyller jag, om tio dagar för att vara exakt. Visst, lite sent jämfört med er andra MEN så sjukt glad för guu vad jag har längtat!!! Fest är planerad och nästan alla mina nära o kära kommer, kan inte bli mer rätt. Satta drog precis, älskling är och tränar (Jag & Mika ska börja följa med till gymmet med start nästa vecka, kanske blir permanent, who knows?) och jag sitter och försöker bestämma mig för hur många piercingar jag ska göra, till.

Dessa skulle jag vilja göra eventuellt:

TRAGUS PIERCING (lånad bild)


Industrial Piercing (lånad bild från en blogg)



PLUS i näsan, navel (för fjärde gången) och kanske eventuellt i en bröstvårta. HAHA - crazy about piercing right now, har nån hang up på dem i guess.

Imorgon börjar jag klockan ett, nere vid Vallakyrkan där en kille ska berätta om sitt liv som missbrukare - intressant faktiskt då det var länge sen man hörde någon tala om det, och man kan ju inte säga att man redan hört det för alla har ju olika livshistorier. På fredag ska jag redovisa om Hårdrock, har lånat en t-shirt av Satta som ska fullända min klädsel, haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och tänka på min älskling.





Världens mest vackra människa

Snart kommer min pluttnöt hem från träningen och då ska jag pussa på honom & tacka honom för allt han gör för mig. Det är du som får mig att le. Du ser mig, och förstår mig. För dig är jag som en öppen bok, att jag är en glad men också en ganska sorgsen människa på en och samma gång. Inget undgår dig - och det är kanske därför som jag klarar av dagarna, för att du förstår mig och ser mig. Jag älskar dig, Patrik.


Fin dag

Jag har ganska fina dagar, eller vänta, låt mig rätta till det här - underbart fina dagar.
Jag har så otroligt fina vänner, såna vänner som man kan lita på och ringa oavsett om det var flera månader man sågs sen sist. Såna vänner som man kan freaka ut totalt med, trots att man vet att man ser helt totalt dum i huvudet ut. Jag har också min älskade älskade Patrik. Han är helt fantastisk, otrolig. Jag skulle kunna säga vad som helst till honom, vad som helst, utan att skämmas. Jag är inte ens rädd för att lämna ut hela mig själv för jag vet att han aldrig skulle såra eller skada mig. Jag var redo att ge honom mitt hjärta redan första gången han kom upp hit, den 6 mars. Han stöttar mig och bryr sig om mig på ett sätt som ingen gjort tidigare, med honom är jag verkligen helt och fullt lycklig - TROTS ATT JAG KAN BLI DÖIRRITERAD PÅ HONOM IBLAND.. haha

Idag var jag uppe på skolan en sväng, Mikaela var så snäll och följde med mig, gjorde klart min Powerpoint till redovisningen om Hårdrock imorgon, kommer nog gå bra - man får ju ha lite tilltro trots allt ;) Efter det gick jag hem hit, sålde en soffa, umgicks med mina närmsta och bara hade det gött.

Nu ska jag leta efter en klänning att ha på min artonårs-dag, hoppas på ett kap!



Mina närmsta vänner
& min bästa älskling:















Ingen rubrik

Vet inte riktigt hur jag ska börja ibland. Så svårt att försöka förklara saker o ting som man knappt förstår själv, men jag ska göra ett försök. Behöver skriva av mig och då gör jag det. I måndags var jag på Pilgården och kollade halsmandlarna och öronen igen - resultatet var ganska oväntat men ändå inte. Mina halsmandlar vill de verkligen inte ta bort, inte så konstigt kanske med tanke på att halsmandlarna jobbar emot infektioner och andra virus som halsen lätt kan ta åt sig, MEN, har haft stora halsmandlar och ont till och från sen i somras, ibland kan jag inte svälja maten och det är minst sagt jobbigt. De kollade öronen dessutom och på mitt vänstra öra sitter min trumhinna fel, den sitter utåt vilket den ej ska göra uppenbarligen. Blodkärl har också trängt sig utåt vilket är en aning oroande, har fått remiss vidare till en öronläkare och därifrån får vi se vad de hittar på. Har i alla fall läkarintyg så lärarna har absolut ingenting att säga till om, i och med att jag är hemma. Hoppas verkligen att jag på något sätt får hjälp med det här för det är ett helvete att ha ont i öronen samt varje gång man sväljer..

Imorgon ska jag till skolan i alla fall. Ska ha projekttid med Ingrid, prata lite om hur det går med min bok. Sen ska jag göra klart min powerpoint då jag har redovisning om Hårdrock på fredag, kommer nog gå ganska okej - känner mig trygg att redovisa, åtminstone för klassen.

På fredag ska jag åka till mammis i Frövi med älskling och min bror. Släktträff, god mat och trevliga människor - skönt att slippa städa, diska och laga mat själv för en gång skull. Ni som aldrig bott själva förstår inte hur jobbigt det är att gå gymnasiet PLUS städning, diskning, tvättning, matlagning, handling av mat och allt som hör därtill. Skönt att jag har min älskade Patrik som hjälper mig med allting och ställer upp oavsett vad det gäller, och inte för att tala om hans förälder och syster - ni är guldvärda allihopa! Är så glad att jag träffat Patrik, han är ljuset i mitt liv och glad för att jag fått träffa så underbara människor, hans familj och släkt.

Sen dessutom, ska ni också vara glada över att ni har 1050 kr i månaden att göra PRECIS VAD NI VILL, för. Jag har 2350 kr i månaden (Underhåll 1300 kr, studiebidrag 1050). Detta ska gå till mat (låt mig också nämna att socialen ger 1700 kr per person, MINIMUM till mat) mobilräkning på 500 kr och annat dylikt som måste inhandlas då och då. Jag har inga pengar till mig själv, inte så att jag tycker synd om mig själv, eller jo lite kanske haha, men menar bara på att ni ska vara glada över att ni har över tusen kronor till er själva, inte alla som har, däribland jag själv.

Något jag är glad över åtminstone, är att jag fyller arton den 27 november, alltså om 17 dagar. Är jätteglad, känns som ett nytt kapitel i mitt liv på något sätt. Förresten, STORT grattis till min älskade Camilla Öberg förresten som fyller arton år idag, önskar jag kunde vara med dig i helgen och fira dig men lovar att vi firar oss båda när jag fyller!

Nu kände jag att jag blev väldigt långdragen men ibland kan det bli så, känns skönt att bara få ur sig allt man har i huvudet och skriva ut det, känns som om det försvinner då. Visst, finns människor som har så mycket större problem men jag tycker det är viktigt att tänka på sig själv och inte bara på alla andra hela tiden. Det är ju trots allt en själv som är den viktigaste i ens liv. Finns så många människor som BARA tänker på sig själva dock, lite väl mycket. Tycker det är synd att man aldrig kan lyssna på vad andra har och säga utan bara anta saker och sen stå fast vid det. Jag hatar människor som hellre stjälper än hjälper varann, det får mig att må illa. Varför vill man inte hjälpa varann? Jag vet inte vad andra tycker men jag blir som mest glad när jag får ge, hjälpa andra och bara finnas där för då känner man sig behövd själv och det är ju något som är viktigt, att känna sig behövd utav någon, alla behöver vi känna det.

Ja ja, nu har jag nog babblat klart för den här gången i alla fall. Mikaela kommer upp strax, Satta är redan här och Patrik sitter o hjälper han med matten eftersom Sattuz har matteprov imorgon, good luck prince of darkness!

Hej då.


Mitt hjärta.


Jag och älskling på fest, här, i våras. Min blick säger allt, HAHA.

RSS 2.0