Suck!

Alltså, jag orkar inte - JAG ORKAR VERKLIGEN INTE! Det känns som om tiden springer iväg och helt plötsligt är det fyra dagar tills vårt fördjupningsarbete om Katolska kyrkan ska vara inne.. Take me away!

Jag har piercat mig också, i överläppen. Är jättenöjd faktiskt, blev precis som jag tänkt mig.
Älskling drog precis iväg till gymmet och jag har paus ifrån mina dagliga promenixer idag så blir att köra all in and back imorgon igen.

Back to buisness!




Mitt drömhem!

Finns inte mycket mer att säga än; MITT DRÖMHEM! Underbart..










Lonely saturday!

Igår - Inflyttningsfest hos Camilla ö. Trevlig folk, trevlig alkohol, glad Charlotte! Kvällen slutade underbart och jag är överlycklig över hur fina och goa vänner jag hittat/återfunnit det här året, ni är fantastiska, ni gör mina dagar!

Idag har jag & Patrik handlat lite, umgåtts med Mika och kollat på film osv, riktigt mysigt faktiskt.
Nu är jag ensam hemma. Älskling är på killkväll hos Hampus och jag pratar med älsklingsannis på msn och lyssnar på Kelly Clarkson!

Lite bilder på min lägenhet i finslipad form (samt en bild på lilla mig :$):















Söndagsångest

Detta ska vi bota med att träffa vänner, baka chokladbollar (IGEN! Märks det att vi gillar det? :$), och slå på Vampire sucks då Sanna inte sett den än.

Lyssnar på bra musik och tänker lite, mycket som snurrar omkring i huvudet just nu. Jobbig helg, mycket jobbig. Hoppas bara att lärarna har förståelse över varför jag ej pluggat hemma i helgen.. Kommer alltid att älska dig, saknar dig K =(

Nu ska jag fortsätta läsa Carolina Gynnings blogg, den är UNDERBAR!
www.gynning.net



Jag och Diana på båten påväg hem från Tyskland i somras

ÄR SÅ JÄVLA ARG, LEDSEN, BESVIKEN, ÅÅÅH =(

Blir så arg, varför är livet så orättvist för? Lider verkligen med de andra som det berör. Du var en dotter, en syster, en mamma, en moster, en faster, en kusin, en tremänning, en vän, en älskade. Jag älskade verkligen dig, fina K.

:'( <3


Snart helg igen!

Hade ingen lust alls att blogga igår, sorry ni få som faktiskt läser min blogg! :$

Var inne i Kga idag med min älskling och satte på bedövningsplåster på ungdomsmottagningen, sen gick vi till Mcdonalds och åt sen tillbaka dit och då tog jag ut p-staven, för gott - kändes bra. Stack och sved lite när hon höll på och skärde i min arm men inte mer än så, nu blir det mini-piller!

Håller på och storstädar här hemma så ska fortsätta med det innan Patrik får krupp på mig ;$

Puss & Kram, skumbanan!


Älskling <3

Tankeställare

Mår så bra när jag ser att kändisar är precis som vi andra dödliga.

http://www.posh24.se/beyonce/den_nakna_sanningen_kandisar_utan_smink

http://www.posh24.se/halle_berry/kandisar_utan_smink_del_2


It's gonna be a bumpy ride (8)


(Gillar den här bilden)

Kom precis hem, cyklade som en tok då jag var jättekissnödig - klädde typ av mig i hissen :$ Eller ja, halsduken, skorna och väskan åkte av åtminstone!

Idag är älskling uppe í Strömtorp och svetsar, jag saknar honom. Vi ska iväg till hans föräldrar och äta middag på fredag, mysigt mysigt. Tacos blir det och jag kan ju säga så mycket som att det är efterlängtat. Det roliga var att precis innan Patrik ringde sin mamma så nämnde vi att vi är sugna på Tacos båda två & så har hon planerat att vi ska äta det, lite roligt sånt där, haha.


Imorgon är det debatt mellan 13.00-15.00 i folkets hus för oss på skolan. Partiernas ungdomsföreningar ska debattera om olika frågor och det ska faktiskt bli ganska intressant. Tror inte att det är alls många som är särskilt insatta, därför är det kul när man får lite mer information om vad de tycker & tänker och självklart hoppas jag på ett storbråk mellan höger och vänstern, HAHA.

Nu ska jag spela lite COD tänkte jag, lite lagomt tidsfördriv sådär.

Puss & kram, skumbanan!
(Bjuder på en dagens)


Jag gillar inte måndagar!

Det är något speciellt med måndagar och söndagar, nu menar jag förstås på ett dåligt sätt. Det är som att all ork och kraft i kroppen bara rycks ur och man lämnas kvar likt en zombie med hängade huvud och fötterna släpandes efter sig..

Skolan var okej, maten Patrik lagade idag var underbart god och jag älskar dig av hela mitt hjärta. På söndag är det ett halvår, kan inte fatta att tiden går så fort, helt sinnes. Du är en så stor del av mitt liv, min älskling.

Nu ska jag se ullared, kan bli rätt kul - om det håller standarden från förra året vill säga!

Slänger in några bilder så ni orkar vänta tills nästa gång jag uppdaterar ;)
Puss & kram skumbanan.











Back to buisness

Spydde i morse men tar mig iväg i vilket fall som helst, känner mig inte illamående nu så kan ju omöjligt vara magsjukan. Börjar 10.20 och slutar 14:45, ganska okej faktiskt. Imorgon har jag två lektioner, mellan dem är det tre timmars rast, kind of awesome!!!

Jag har tjänat 100 kronor på bloggen nu, känner mig stolt faktiskt, haha. Tog ett tag innan man fattade allt det där med HTML-koder och så vidare men nu sitter det.

Igår var en mysig dag. Vi var ganska många uppe här i lägenheten. Älskling, jag, Sanna, Mika, Dennis, Malin, Satta, Rådis och ludde närmare bestämt. Sanna ägde mig totalt på COD och pizza njöts det av i ganska normala mängder. ;) Har förresten fått låna Rådis dator med allt som tillhör bara för att min laggar så mycket, snällt av honom, då kan ju han och älskling passa på att spela när han väl är här uppe.

Orkar inte skriva nåt mer nu utan uppdaterar när jag kommer hem igen.
Puss & kram, skumbanan.





The weekend

Igår var jag i Svartå med Mamma, Emelie, Peter & Rebecka och firade Maj-britt som fyllde 50 år, mycket trevligt! Efter det drog jag, Emelie & Becka hem till Jonte och var där & umgicks, efter det åkte jag till Mika och spenderade kvällen där med henne, Sanna och Becca. Efter det fick jag skjuts upp till Ludde där älskling lanar, var där en stund, sen gick vi hem i minusgraderna.. Är sjukt trött och sliten idag men bara att härda!

Mika & Becca var här förut och nu är Dennis påväg hit, mysigt! Saknar älskling så hoppas att han inte kommer hem alltför sent så vi hinner ses en sväng innan man ska lägga sig..

Puss & Kram, skumbanan.




Friday, i'm inlove!



Ikväll är det finns i sjön m.m (suparspel) som står på schemat, awesomel! Längtar dock efter min pluttnöt<3

Ha en fin kväll!

2010 - favoriter i repris!














































































































































Korvmoj!

(Patrik & Sanna bestämde rubrik, HAHA.

Eftersom min pojkvän med flera bestämt sig för att lana hos Ludde i helgen så drar vi ihop det lilla tjejgänget imorgon och det vankas lite gaming med sanning och konsekvens, dricka och skitsnack, blir nog riktigt kul.

Just nu är jag mätt i magen av alla chokladbollar & Patrik sitter och slår i skärmen för att han suger på nåt dataspel, skämt åsido men han blir lite småarg ibland, haha.. Älskar dig hjärtat.

Är jättesugen på att inhandla lite nytt till garderoben men plånboken ekar tomt just nu så det är bara att vänta tills nästa månad eller rättare sagt, om 19 dagar. Då blir det shop of' every problem!


Chokladbollar, önskelista, härlig musik!



Nu har det vankats chokladbollsbak för full rulle för mig & sanna & nu fick pojkarna för sig att baka en tredubbelsats, galningar! Ska lägga upp ett videoklipp på den låten jag diggar mest just nu. Orkar inte skriva mer just nu!

Puss & kram, skumbanan!

Så jävla skön!



Så jävla skön tjej, grymt snygg också dessutom!

Sanning & konsekvens, valpejl och fina diskussioner!

Just nu sitter Dennis & Mikaela och spelar sanning och konsekvens-spelet, jag och Patrik sitter vid datorerna en sväng och vädret är jättehärligt helt plötsligt!

Imorgon ska jag till Blå huset i Kga och ta ut p-staven då den har suttit in i det sista, får se hur vi gör om det blir en ny eller p-piller, lutar sig åt det sistnämnda.

Nu ska jag fortsätta umgås, mår lite bättre idag i alla fall. Mina halsmandlar är dock större :(

Puss & kram, skumbanan.


Första september?

Första september? Sommaren gick fort, för fort som alla andra år men den var riktigt härlig så jag klagar absolut inte!

Snart bär det av till Pilgården för halsprov, förhoppningsvis är det inget allvarligt med halsmandlarna i alla fall. Eller vänta, nu spöregnar det, vi får allt se om jag tar mig dit då. Har ju inget körkort och känner mig inte så sugen på att dra på mig regnkläder m.m.

Om en liten stund ska Mikaela komma hit, det blir nog mysigt, skönt med lite sällskap sådär när man inte varit ute på hela veckan.

Puss & kram, skumbanan.


RSS 2.0