26-01-10 Tisdagsångest

Har lite ångest.. Alla vänner pratar om hur bra det är att uppdatera bloggen, hålla den igång, att det är kul att komma tillbaka hit om några år och läsa vad man gjorde nu. Men ändå lyckas jag inte komma igång.

Ingenting händer just nu, och på ett vis känns det rätt bra. No more drama, bara mellanmjölk. Det är nog både bra för mig och för mitt liv. Har varit så mycket dessa år, mycket bra men minst lika mycket dåligt. Vänner har kommit och gått. Mitt livs stora kärlek har det varit si och så med. Mycket kärlek, men aldrig riktigt nått dit jag velat. Kanske är kärleken större på min sida än på hans, jag vet inte och vet ärligt talat inte om jag vill ställa mig själv den frågan heller. Känner mig "emotional tired" på något konstigt amerikanskt gråtfilms-sätt.. För något år sen visste jag inte vem jag var och kanske har jag inte hittat mig själv ännu, jag letar nog fortfarande.

Det är mycket jag har velat gjort annorlunda i mitt liv. Ibland om kvällarna kan jag ligga och fundera ut exakta scener hur det kunde ha varit om jag gjort på ett annat vis, dåligt - jag vet, men jag skulle så gärna vilja ha en spola tillbaka-knapp här nånstans så jag fick göra om, göra nytt. Besviken eller ej, så går det tyvärr inte.

Nu ska jag inte tjata hål i huvudet på er om meningen med livet och diverse andra djupa saker, behövde bara skriva av mig. Ha en fin kväll! Nästa --> Andra avenyn!

Puss & Kram från Charlotte


Ett galet yrväder!


En gammal bild då jag hade min i princip, "naturliga" hårfärg, har dock snäppet ljusare då jag mer har askblondt hår, men rätt likt!

Hej bloggen!
Idag är jag som ett galet yrväder! Allt jag gör går snabbt, enkelt och känns väldigt bra för att försöka förklara hur jag menar. I vanliga fall är jag som en jäkla bergochdahlbana när det både gäller humör och känslor, men just idag mår jag bra! :$

Hade geografi & matte idag, sen gick jag hem så denna skoldag gick snabbt! Brorsan var här då han redan slutat, spelade poker och hade sig, han är faktiskt riktigt kung, världens proffs! Och jag som knappt förstår hur internetpoker fungerar.. Inte lätt inte (a)

Skänkte 50 kr till människorna nere i Haiti igår, hoppas de hjälper och att de inte hamnar i fel händer!
Nu ska jag sätta på ett par koppar kaffe till och fortsätta lyssna på min otroligt braiga Spotify-lista! ;)

Pussar på er!

Förresten, vill ni se hur motivet till min tatuering kommer se ut? Ska bara ändra textsnittet lite men orden är klockrena! Mellan skulderbladen hade jag tänkt mig, ENJOY!






När man försover sig..

Sen jag flyttade in till Degerfors den 13 augusti så har jag haft extremt svårt att komma upp ur sängen när jag ska.. I Svartå var det aldrig något problem, jag gick upp så fort klockan ringde. Har ingen aning om varför men detta är så himla jobbigt för antingen försover jag mig och hinner inte ens dra till skolan, eller så kommer jag försent till andra lektionen, vilket är ännu mer skämmigt tror jag :$ Visst, det har inte hänt så många gånger men ändå..

Camilla C's kära mobiltelefon har nu gått i pension och är SÖNDER, vilket jag tycker suger! Vem ska jag nu tjöta tröga sms med? Skynda och sätt igång reservtelefon nu eller kom och hämta min gamla rosa söta telefon camillis (a)

Igår var skolan faktiskt riktigt rolig, särskilt gympan. Tack Bei & David för riktigt bra planering! Kul att det känns som att klassen börjar "come together" igen, jätteskönt verkligen. Brorsan tog nyckeln till min lägenhet igår då han började komvux igår och slutade tidigare än mig så när jag kom hem var han här en sväng. Kul att vi ses lite mer nu, förväntar att se mycket mer av den grabben nu här framöver! :D

Har glott på One tree hill i princip hela morgonen och tänkte ställa mig och laga lite lunch här nu snart. I helgen kommer Kajsa hit, jag ska även vara med Madde också, så helgen ser jag absolut fram emot, som vanligt iofs men (a)

Nu ska jag sluta babbla :)

Puss & kram, skumbanan.


Högt tempo!

Idag hade vi endast en lektion emellan 13.25 - 14-25, och det var mitt stora favoritämne MATTE B... Inte direkt (a) Drog i alla fall iväg på ett dagsaerobic-pass efter det och har just nu massa kläder i tvättstugan som håller på och torkar, förhoppningsvis.

Ska iväg på en tur med pappa och storhandla nu i stora staden Karlskoga.

Pusstja!




RSS 2.0